Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.
Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.
Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.
H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.
Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος των μεταφορικών ενδέχεται να μεταβληθεί ανάλογα με το βάρος ή τον όγκο της παραγγελίας, καθώς και για τυχόν χρέη εκτελωνισμού (για αποστολές στο εξωτερικό).

Α/ ΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με Courier, είτε με μέσα της εταιρείας μας στην έγκυρη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 3-7 εργάσιμων ημερών εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.
Για παραγγελίες εντός Αττικής το κόστος ανέρχεται στα 5 ευρώ, σε 7 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και σε 16 ευρώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές.
*Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email art@mihalarias.gr ή τηλεφωνικά στο + 30 210 6234320.

Β/ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 7-15 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Η SM FINE ART SA δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις και επιπλέον χρεώσεις των ταχυδρομείων και τελωνείων εκτός της Ελληνικής Επικράτειας. Ο χρόνος και το κόστος παράδοσης εξαρτώνται από τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Στη φόρμα παραγγελιών αναγράφεται η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης των ειδών που παραγγείλατε καθώς και το σχετικό κόστος. Έχετε επιπλέον την δυνατότητα να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα από την έδρα μας (Λεωφ. Κηφισίας 260 & Δηλιγιάννη), χωρίς καμία χρέωση εξόδων αποστολής. Η SM FINE ART SA δεν παρέχει εγγύηση για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της MIHALARIAS ART και τα οποία Η MIHALARIAS ART απλά μεταπωλεί). Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.